Verloskundige

Verloskundige

U kunt uw cliënten naar Diagnostiek voor U verwijzen voor zwangerschapsechoscopie, SEO 13 weken (13 wekenecho), SEO 20 weken (20 wekenecho), bloedafname voor NIPT en gynaecologische echo's. Uiteraard kunt u ook alle laboratoriumdiagnostiek rond zwangerschap en geboorte bij ons aanvragen.

Onze afdeling zwangerschapsechoscopie en gynaecologie staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Al onze echoscopisten zijn hoog opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold.

Dichtbij en gastvrij

Met meer dan 10.000 echo’s per jaar zijn wij het grootste echocentrum in Nederland, met ruim 25 jaar ervaring ter ondersteuning van de kwaliteit van de zorgverlening in de eerste lijn. Uw cliënt kan bij ons terecht op meerdere locaties, dichtbij u en uw cliënten in de buurt, ook 's avonds. Vanuit onze kernwaarden streven wij naar een gastvrije omgeving, waar cliënten zich prettig voelen. Dit wordt bevestigd door de hoge waarderingen die wij krijgen voor klanttevredenheid.

Samenwerking

Wij onderhouden nauwe contacten met de verloskundekringen in ons werkgebied en werken mee aan de bevordering van de samenwerking tussen eerste en tweedelijns verloskundige zorg. Daarnaast organiseren wij regelmatig nascholingen en bieden we deelname aan een kwaliteitssysteem voor de basisecho’s aan.

Meer informatie?

Uitgebreide informatie voor professionals omtrent de pre- en neonatale screeningen vindt u op de website van het RIVM. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze relatiemanagers.