Nieuwe besteller/gebruiker

Als u klant bij ons wordt, richten wij het bestelportaal voor u in. U ontvangt een e-mailbericht om de eerste keer in te loggen met uw gebruikersnaam en om een wachtwoord aan te maken. Als u al langer klant bent, dan heeft uw praktijk of instelling al een e-mailbericht met inloggegevens ontvangen. Per praktijk of instelling is er slechts één account beschikbaar.

Belangrijk: op dit account komen e-mails binnen, zoals bevestigingen van bestellingen en links om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Tip: Leg de URL van het bestelportaal https://bestelportaal.diagnost... als favoriet in uw browser vast.

Per praktijk of instelling is er één account aangemaakt met persoonlijke inloggegevens. Dit is gekoppeld aan één e-mailadres. Een nieuwe contactpersoon aanmelden is niet nodig. Als u bij het inloggen kiest voor wachtwoord vergeten, dan krijg u op dit emailadres een bericht.

Per praktijk is er één account aangemaakt met persoonlijke inloggegevens. Dit is gekoppeld aan één e-mailadres. Als uw praktijk wordt gestopt, sluiten wij uw account af. De nieuwe praktijkhouder kan zelf een eigen account aanvragen.