Bestellen oude werkwijze

Bestellen oude werkwijze

Bestellen oude werkwijze

Nee, het bestelformulier komt te vervallen. Het bestelformulier kunnen wij niet meer verwerken. In het bestelportaal vindt u altijd alle artikelen die voor u van toepassing zijn, en dit overzicht is altijd up-to-date. Ook kunt u hierin uw eerdere bestellingen gemakkelijk terugzien.

Bestelformulieren die wij ontvangen per post of email worden niet meer verwerkt. In het bestelportaal vindt u altijd alle artikelen die voor u van toepassing zijn, en dit overzicht is altijd up-to date. Ook kunt u hierin uw eerdere bestellingen gemakkelijk terugzien.

Bellen voor spoedbestellingen is niet meer mogelijk. Vrijwel alle bestellingen die binnenkomen voor 14.00 uur gaan al dezelfde dag de deur uit. U kunt zelf het snelste uw bestelling plaatsen via het bestelportaal. Als u toch een spoedbestelling wilt doen, dan verzoeken wij u deze bestelling via het bestelportaal te plaatsen, en altijd met ons telefonisch contact op te nemen. Houdt u dan s.v.p. het ordernummer van uw bestelling bij de hand. Het ordernummer staat in het overzicht van uw bestellingen en bij details van de specifieke bestelling.

In uw bestelportaal kunt u alleen afnamematerialen en -formulieren bestellen die conform afspraak voor u beschikbaar zijn gesteld. Deze zijn vastgelegd in onze samenwerkingsovereenkomst. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@diagnostiekvooru.nl of via het contactformulier op de website of in het bestelportaal.

In het bestelportaal kunt u dit niet meer aangeven. U kunt voortaan de volle naaldencontainer klaarzetten voor onze chauffeur. Hij zal de eerste keer dat de laadruimte dat toelaat uw naaldencontainer afvoeren. Vergeet niet het benodigde vervoersdocument in te vullen en bij te voegen.