Bestellen nieuwe werkwijze

Bestellen nieuwe werkwijze

Bestellen nieuwe werkwijze

De levertijd van uw bestelling is maximaal 3 werkdagen. Mocht een artikel niet bij ons op voorraad zijn dan nemen wij met u contact op om de leverdatum met u af te stemmen.

In de bestelhistorie kunt u zien welke bestellingen afgerond zijn en welke nog niet verwerkt zijn.

U kunt de verkeerde bestelling niet meer corrigeren, de bestelling wordt al in orde gemaakt. Plaats een nieuwe bestelling in het bestelportaal met het juiste afnamemateriaal. Geef de artikelen van de verkeerde bestelling retour aan de chauffeur.

U kunt een dubbele bestelling niet meer corrigeren, de bestelling wordt al in orde gemaakt. Geef de dubbele bestelling die u niet nodig heeft s.v.p. retour aan de chauffeur.

U kunt in bestelhistorie kiezen om uw vorige bestelling te kopiëren. Ook kunt u een oude bestelling openen en meteen klikken op ‘kopieer bestelling’. U kunt alle artikelen en aantallen nog aanpassen.

U kunt eenvoudig meteen na uw bestelling een 2e bestelling doen voor het artikel (of meerdere artikelen) die u vergeten bent. Zo komt uw bestelling ook in uw bestelportaal te staan en ziet u, maar ook uw collega, de bestelhistorie terug. Vanuit Diagnostiek voor U kunnen wij helaas geen bestelling voor u in orde maken. Dat kunt u alleen zelf via uw eigen account.