Diagnostiek voor U fietst voor bomen

Diagnostiek voor U fietst voor bomen

Donderdag 7 september vond de eerste Diagnostiek voor U ‘Fiets voor een boom dag’ plaats. Deze dag hebben zoveel mogelijk collega’s gefietst voor bomen in het kader van duurzaamheid. Voor elke kilometer die een collega heeft gefietst doneren we een euro aan de stichting Trees for All. Zij planten met onze opbrengst bomen. Zo dragen we als organisatie bij aan een beter klimaat.

Het resultaat? Een geweldig succes!

Het was een geslaagde dag waarbij veel collega’s de auto hebben laten staan en met de fiets naar het werk zijn gekomen. Natuurlijk ook een compliment naar collega’s die elke dag al met de fiets naar het werk komen en collega’s die (op hun vrije dag) een extra blokje om hebben gefietst. We hebben maar liefst samen 1316 kilometer gefietst. Dit is genoeg voor 263 bomen! Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze eigen gezondheid en het zorgt voor een frisse start van je werkdag.

Bij Diagnostiek voor U vinden we het vanzelfsprekend om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom gaan we aan de slag met een integrale aanpak voor duurzaamheid. Daarin wordt onder andere gewerkt aan: verlagen CO2-uitstoot en klimaatmaatregelen (planet), het verduurzamen van de bedrijfsvoering (profit), duurzaam inzetbaar houden van de medewerkers én daarnaast verduurzaming van de keten door het eerlijker en menselijker te maken (people).