Pathologie maakt ons aanbod laboratoriumdiagnostiek compleet

Pathologie maakt ons aanbod laboratoriumdiagnostiek compleet

Diagnostiek voor U heeft sinds het voorjaar álle eerstelijns laboratoriumdiagnostiek in huis. Naast klinische chemie en medische microbiologie (infectiediagnostiek) voeren wij nu ook pathologisch onderzoek uit. Met het laboratorium in Eindhoven hebben we de klinische chemie en een deel van de medische microbiologie in eigen huis. Door een samenwerkingsverband met grote Nederlandse specialistische laboratoria voor medische microbiologie en pathologie, kunnen we nu alle laboratoriumdiagnostiek aanbieden.

Direct bereikbaar

Niet alleen voor klinische chemie en medische microbiologie, maar ook voor pathologie staat een heel team van specialisten klaar. Zij zijn direct bereikbaar voor intercollegiaal contact. Zo kan de huisarts voortaan voor alle diagnostiek bij één partij in de regio terecht: Er is één logistieke dienst die materialen ophaalt, één werkwijze van bestellen van alle afnamematerialen en één contactpersoon voor vragen.

Aanvragen en uitslagen

Het aanvragen van pathologisch onderzoek voor de patiënt gaat eenvoudig digitaal via ZorgDomein en uitslagen worden op de gebruikelijke wijze gerapporteerd via Edifact. Lees meer over pathologisch onderzoek en doorlooptijden op deze pagina.