Korte wachttijden voor beeldvormend onderzoek

Korte wachttijden voor beeldvormend onderzoek

Diagnostiek voor U wil haar cliënten graag zo snel mogelijk helpen. Daarom monitoren wij onze wachttijden continu en passen waar nodig onze spreekuren aan. Recentelijk hebben we onze wachttijden kunnen verbeteren, met name voor echo’s.

Snel terecht voor echo’s

Voor echo’s, zoals hart, heup, schouder, hals, arm, been, knie en voor zwangerschapsecho’s kunnen cliënten gemiddeld binnen 0 tot 5 werkdagen terecht. Voor de prostaatecho geldt momenteel een wachttijd van 12 dagen en voor de gynaecologische echo een wachttijd van 15 dagen. Deze wachttijden zijn over het algemeen beduidend korter dan in de omliggende ziekenhuizen.

Eenvoudig online afspraak maken

Een afspraak voor echo-onderzoek kan de cliënt eenvoudig online maken via de website van Diagnostiek voor U. In het cliëntportaal is meteen zichtbaar wanneer de cliënt terecht kan.

Actueel overzicht

Wilt u weten hoe snel een cliënt terecht kan voor onderzoek? Bekijk hier een actueel overzicht van al onze wachttijden. Dit overzicht wordt elke week bijgewerkt. Aanvragers vinden uiteraard ook in ZorgDomein per onderzoek de actuele wachttijd.