Welkom bij Diagnostiek voor U

Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Alle onderzoeken bij Diagnostiek voor U zijn op afspraak. De meeste onderzoeken zijn gemakkelijk online te plannen. Wilt u een afspraak maken voor bloedafname en aansluitend een ander onderzoek? Of wilt u een afspraak maken voor een zwangerschapsecho, meerdere echo’s, óf een combinatie van meerdere onderzoeken? Belt u dan naar: 088 - 21 41 149.

Voor inleveren materiaal is geen afspraak nodig

Voor het inleveren van materiaal zoals urine, ontlasting of andere materialen voor laboratoriumonderzoek hoeft u geen afspraak te maken. U kunt hiervoor tijdens de openingstijden van onze locaties bij ons terecht.

Voor enkele onderzoeken, zoals semenanalyse (zaadonderzoek), is het wel nodig om een afspraak te maken voor inleveren materiaal. Dit staat bij het betreffende onderzoek vermeld.

Gemakkelijk parkeren

Op vrijwel alle locaties is voldoende ruimte om uw auto of fiets te parkeren. Meestal is dit gratis.

Uitslag van uw onderzoek

Zodra u uw onderzoek of bloedafname heeft gehad gaan wij aan de slag. De zorgverlener die uw onderzoek bij ons heeft aangevraagd, ontvangt binnen een paar werkdagen de uitslag digitaal in zijn/haar elektronisch patiëntendossier. Zelf kunt u de uitslag ook inzien in uw cliëntportaal MijnDiagnostiekvoorU. Overleg de uitslagen met uw zorgverlener.