Nieuwe samenstelling raad van toezicht Diagnostiek voor U

Nieuwe samenstelling raad van toezicht Diagnostiek voor U

Per 1 januari 2022 is de samenstelling van de raad van toezicht van Diagnostiek voor U veranderd, evenals enkele functies binnen de Raad.

Sinds 1 januari 2022 is John Taks (foto) de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht. Hij was reeds lid en heeft, na het vertrek van voorganger Henk van Vliet, de rol van voorzitter op zich genomen. John is voorzitter RvB van het Diakonessenhuis in Utrecht en bekleedt daarnaast verschillende functies in toezichthoudende organen en is lid van het NVZ bestuur.

In de rol van vicevoorzitter is Eric van Schagen getreden. Onlangs is Eric nog gekozen tot regionale topman 2021 door FRITS Magazine. Eric is in het dagelijks leven CEO van Simac en voorzitter van VNO-NCW Brabant-Zeeland. Daarnaast vervult hij ook hier verschillende andere functies in raden van toezicht. Saskia Hoskens blijft lid van de raad van toezicht, zij werkt bij Rabobank Groep als Global Head Financial Restructuring & Recovery.

In september 2021 is Sandra Snoeren toegetreden tot de raad van toezicht. Sandra is huisarts in Eindhoven en ze is aangesloten bij zorggroep De Ondernemende Huisarts. Vanaf 1 januari 2022 zijn daarnaast twee nieuwe leden toegetreden. Dit zijn Chris Doomernik en Frank van der Vloed. Chris Doomernik is directeur van Health Valley & Health Innovation Park. Frank van der Vloed werkt als President Europe voor Signify.

Met deze samenstelling heeft Diagnostiek voor U veel maatschappelijke betrokkenheid en kennis in huis om met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.