Nieuw bij Diagnostiek voor U: Digitaal bestelportaal afnamematerialen!

Nieuw bij Diagnostiek voor U: Digitaal bestelportaal afnamematerialen!

Goed nieuws voor alle zorgverleners die met regelmaat afnamematerialen bij ons bestellen: vanaf vandaag is het nieuwe digitale bestelportaal van Diagnostiek voor U live! Afnamematerialen online bestellen is nu een stuk eenvoudiger via dit gebruiksvriendelijke bestelportaal. Dit nieuwe bestelportaal vervangt het huidige bestelformulier.

Met het digitale bestelportaal bieden wij onze klanten een optimale bestelservice:

  • Een handig digitaal overzicht van alle bestellingen.
  • Van vrijwel alle producten is een afbeelding zichtbaar. Dit maakt het bestellen van het juiste product en de juiste hoeveelheid gemakkelijk.
  • Collega’s binnen een organisatie zien welke bestellingen er wanneer gedaan zijn en of nog een (deel van de) bestelling moet binnenkomen.
  • Er hoeft maar een kleine voorraad bijgehouden te worden want bijbestellen gaat snel en gemakkelijk. Dat helpt ook om duurzamer met materialen om te gaan.
  • Een bestelling kan ook ‘klaargezet’ worden. Zo kan de besteller de bestelling aanvullen en afronden op het juiste moment.
  • Een bestelling herhalen is eenvoudig.

De eerste reacties van huisartsenpraktijken die het bestelportaal getest hebben zijn heel positief. Zij willen niet meer terug naar het oude formulier:

“Het lijkt Bol.com wel!”
‘’Ik verwachtte eigenlijk een vernieuwd bestelformulier. We zijn blij verrast!”
“Niet meer door zo’n lange lijst lopen op zoek naar dat ene buisje.”
“Handig zo’n bestelhistorie. Nu zullen we geen dubbele bestellingen meer plaatsen.”

Ga hier naar de pagina van het bestelportaal.