Dolium

Gebint 1d
5521 WD Eersel

Parkeert u in de parkeergarage? Volg dan de rode borden met ‘Diagnostiek voor U/Bloedafname’. De wachtkamer vindt u aan de rechterkant van de gang, tegenover de apotheek. Neem plaats in de wachtkamer. Onze medewerker komt u vanzelf halen.

Plan uw route
Aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie

Vanwege de zomervakantie is deze locatie van 1 juli t/m 16 augustus 2024 op vrijdag geopend van 08.00 - 12.40 uur.

Openingstijden

U vindt hier de algemene openingstijden van deze locatie. De spreekuren voor onderzoek kunnen hiervan afwijken. Wanneer u een afspraak maakt voor een onderzoek, ziet u in het portaal vanzelf de beschikbare tijden voor het betreffende onderzoek.

Maandag 08.00 - 14.15 uur
Dinsdag 08.00 - 14.15 uur
Woensdag 08.00 - 12.40 uur
Donderdag 08.00 - 12.40 uur
Vrijdag 08.00 - 14.15 uur

Inleveren materiaal

U kunt materiaal voor laboratoriumonderzoek (zoals urine of ontlasting) inleveren tijdens de openingstijden van de locatie. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt de zakjes achterlaten in de daarvoor bestemde box.

Voor enkele onderzoeken, zoals semenanalyse (zaadonderzoek), is het wel nodig om een afspraak te maken voor het inleveren van materiaal. Dit staat bij het betreffende onderzoek vermeld. U levert het materiaal dan in op onze hoofdlocatie Boschdijk in Eindhoven.

Parkeren

Er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de buurt en onder het Dolium. Bij de hoofdingang vindt u de invalideparkeerplaatsen.

Voor welke onderzoeken kunt u hier terecht?

onderzoek(en)