Diagnostiek voor U Nuenen

Diagnostiek voor U Nuenen

Diagnostiek voor U Nuenen

Vincent van Goghstraat 141
5671 DT Nuenen

Plan uw route

Verhuizing locatie voor bloedafname en functieonderzoek Nuenen

Vanaf 18 juli 2022 kunt u terecht voor bloedafname en onderzoeken op deze nieuwe locatie. Met ingang van deze datum is locatie Het Klooster in Nuenen gesloten.

Openingstijden (vanaf 18 juli 2022)

U vindt hier de algemene openingstijden van deze locatie. De spreekuren voor onderzoek kunnen hiervan afwijken. Wanneer u een afspraak maakt voor een onderzoek, ziet u in het portaal vanzelf de beschikbare tijden voor het betreffende onderzoek.

Maandag 08.00 - 14.15 uur
Dinsdag 08.00 - 14.15 uur
Woensdag 08.00 - 14.15 uur
Donderdag 08.00 - 14.15 uur
Vrijdag 08.00 - 14.15 uur

Inleveren materiaal

U kunt materiaal voor laboratoriumonderzoek (zoals urine of ontlasting) inleveren tijdens de openingstijden van de locatie. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Graag de zakjes deponeren in de daarvoor bestemde box.

Voor enkele onderzoeken, zoals semenanalyse (zaadonderzoek), is het wel nodig om een afspraak te maken voor het inleveren van materiaal. Dit staat het bij het betreffende onderzoek vermeld. U levert het materiaal dan in op onze hoofdlocatie Boschdijk in Eindhoven.

Parkeren

U kunt parkeren in de parkeervakken tegenover het gebouw (bereikbaar via de ventweg) en op de grote parkeerplaats op het Vincent van Goghplein.

Voor welke onderzoeken kunt u hier terecht?

onderzoek(en)