Diagnostiek voor U Eindhoven Stratumsedijk

Diagnostiek voor U Eindhoven Stratumsedijk

Diagnostiek voor U Eindhoven Stratumsedijk

Stratumsedijk 28a
5611 NE Eindhoven

Plan uw route

Openingstijden

U vindt hier de algemene openingstijden van deze locatie. De spreekuren voor onderzoek kunnen hiervan afwijken. Wanneer u een afspraak maakt voor een onderzoek, ziet u in het portaal vanzelf de beschikbare tijden voor het betreffende onderzoek.

Maandag 08.00 - 16.45 uur
Dinsdag 08.00 - 16.45 uur
Woensdag 08.00 - 16.45 uur
Donderdag 08.00 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 16.45 uur
Onze deuren gaan om 07.50 uur open.

Inleveren materiaal

U kunt materiaal voor laboratoriumonderzoek (zoals urine of ontlasting) inleveren tijdens de openingstijden van de locatie. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt de zakjes achterlaten in de daarvoor bestemde box.

Voor enkele onderzoeken, zoals semenanalyse (zaadonderzoek), is het wel nodig om een afspraak te maken voor het inleveren van materiaal. Dit staat bij het betreffende onderzoek vermeld. U levert het materiaal dan in op onze hoofdlocatie Boschdijk in Eindhoven.

Parkeren

Er zijn gratis parkeerplaatsen voor onze cliënten in de blauwe zone naast het pand (Bomanshof). U kunt hier met een parkeerschijf maximaal 2 uur parkeren. Als u zelf geen parkeerschijf heeft, dan kunt u deze bij onze balie krijgen. Mocht op deze parkeerplaatsen geen ruimte zijn, dan kunt u (betaald) parkeren op de grote parkeerplaats aan de Bomanshof.

Voor welke onderzoeken kunt u hier terecht?

onderzoek(en)