Diagnostiek voor U Eindhoven Boschdijk

Diagnostiek voor U Eindhoven Boschdijk

Diagnostiek voor U Eindhoven Boschdijk

Boschdijk 1119
5626 AG Eindhoven

Tip: Geef bij het gebruik van een navigatiesysteem Steenoven als straatnaam in. U vindt Diagnostiek voor U op de kruising Boschdijk/Steenoven, als eerste pand aan de noordzijde van het kruispunt.

Plan uw route

Verkeershinder i.v.m wegwerkzaamheden A2/N2

In verband met wegwerkzaamheden aan de A2/N2 van 28 juli t/m 22 augustus 2022, ter hoogte van knooppunt Batadorp tot Knooppunt Leenderheide, vragen wij u om rekening te houden met verkeershinder en tijdig te vertrekken naar uw afspraak. Mocht u onverhoopt toch in de file terecht komen, dan verzoeken wij u om telefonisch (handsfree) uw vertraging door te geven, via de afdeling Cliëntcontact 088 - 21 41 149.

Openingstijden

U vindt hier de algemene openingstijden van deze locatie. De spreekuren voor onderzoek kunnen hiervan afwijken. Wanneer u een afspraak maakt voor een onderzoek, ziet u in het portaal vanzelf de beschikbare tijden voor het betreffende onderzoek.

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Inleveren materiaal

U kunt materiaal voor laboratoriumonderzoek (zoals urine of ontlasting) inleveren tijdens de openingstijden van de locatie. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Graag de zakjes deponeren in de daarvoor bestemde box.

Voor enkele onderzoeken, zoals semenanalyse (zaadonderzoek), is het wel nodig om een afspraak te maken voor het inleveren van materiaal. Dit staat het bij het betreffende onderzoek vermeld. U levert het materiaal dan altijd in op deze locatie.

Parkeren

Er zijn gratis parkeerplaatsen voor onze cliënten in de parkeervakken binnen het hek, naast het pand.

Voor welke onderzoeken kunt u hier terecht?

onderzoek(en)