Catharina Ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis

Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

Plan uw route

Via www.catharinaziekenhuis.nl/bloedprikken maakt u gemakkelijk een afspraak voor bloedafname op de locatie Catharina Ziekenhuis. Lukt het niet om een afspraak voor bloedprikken te maken? Dan bent u van 8.00 tot 17.00 uur van harte welkom zonder afspraak. Houd er rekening mee dat de wachttijd langer kan zijn als u geen afspraak heeft. Wilt u tussen 17.00 en 19.30 uur bloedprikken? Dan heeft u wel een afspraak nodig.

U vindt de bloedafname op de tweede etage, route 430.

Openingstijden

U vindt hier de algemene openingstijden van deze locatie. De spreekuren voor onderzoek kunnen hiervan afwijken. Wanneer u een afspraak maakt voor een onderzoek, ziet u in het portaal vanzelf de beschikbare tijden voor het betreffende onderzoek.

Maandag 08.00 - 19.30 uur
Dinsdag 08.00 - 19.30 uur
Woensdag 08.00 - 19.30 uur
Donderdag 08.00 - 19.30 uur
Vrijdag 08.00 - 19.30 uur

Inleveren materiaal

U kunt materiaal voor laboratoriumonderzoek (zoals urine of ontlasting) inleveren tijdens de openingstijden van de locatie. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt het materiaal inleveren bij de loketten op onze polikliniek.

Voor enkele onderzoeken, zoals semenanalyse (zaadonderzoek), is het wel nodig om een afspraak te maken voor het inleveren van materiaal. Dit staat bij het betreffende onderzoek vermeld. U levert het materiaal dan in op de polikliniek bloedafname, tweede etage route 430.

Parkeren

Het Catharina Ziekenhuis beschikt over ruime parkeerplaatsen. Bij elke ingang ligt een parkeerterrein zodat u niet ver hoeft te lopen. Borden wijzen u de weg naar de verschillende parkeerplaatsen. Op het hele terrein geldt betaald parkeren.

Voor welke onderzoeken kunt u hier terecht?

onderzoek(en)