Werken bij Diagnostiek voor U

Werken bij Diagnostiek voor U betekent: werken bij een organisatie die zich bijzonder betrokken voelt bij cliënten en partners. Een organisatie die met verschillende locaties in de regio Brabant, altijd ‘om de hoek' zit bij cliënten en partners zoals huisartsen, verloskundigen en instellingen. Onze aandacht en betrokkenheid is niet exclusief voor hen weggelegd. Voor medewerkers is Diagnostiek voor U een goed werkgever. Wie bij ons werkt, werkt in een sociaal klimaat waar een persoonlijke benadering regel is. Persoonlijke ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en coaching staan centraal bij Diagnostiek voor U. Wij bieden onze medewerkers graag de kans om door te groeien. Er zijn volop mogelijkheden om zowel intern als extern opleidingen te volgen, bijvoorbeeld via ons online platform ‘Leerplein’ waarop tientallen cursussen en trainingen te vinden zijn.

Resultaatgericht
Wendbaar
Bevlogen

Arbeidsvoorwaarden

Voor medewerkers is Diagnostiek voor U een goed werkgever. Wie bij ons werkt, werkt in een goed sociaal klimaat waar een persoonlijke benadering regel is, geen uitzondering.

Lees verder

Collectieve personeelsregeling

Stichting Synergos, de stichting waaronder Diagnostiek voor U valt, heeft haar arbeidsvoorwaarden in een collectieve personeelsregeling (CPR). Deze CPR is grotendeels gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen.

Lees verder

Privacy statement werving en selectie

Uw persoonsgegevens zijn bij ons in veilige handen. Hoe wij omgaan met de verwerking van uw gegevens, leest u in het privacy statement over de werving- & selectieprocedure.

Lees verder