Hinder en extra reistijd A2/N2

Hinder en extra reistijd A2/N2

Om de bereikbaarheid van de regio en bedrijventerreinen te verbeteren en om files te verminderen, werkt de gemeente Eindhoven aan de wegenstructuur in Eindhoven Noordwest. Onderdeel hiervan is een nieuwe tunnel onder de A2/N2, ter hoogte van bedrijventerrein GDC Acht. De werkzaamheden aan de tunnel zijn al gestart en de tunneldelen worden tussen 28 juli en 22 augustus op hun definitieve plek gereden. Dan zijn in beide richtingen minder rijstroken beschikbaar en moeten weggebruikers rekening houden met extra reistijd.

Verkeershinder voor cliënten

De werkzaamheden kunnen mogelijk invloed hebben op uw bezoek aan een van onze locaties voor bloedafname of voor functie- of beeldvormend onderzoek. Met de name de locaties van Diagnostiek voor U dicht bij de A2/N2, zoals de Boschdijk 1119 Eindhoven, de locaties in Veldhoven, de wijken Blixembosch en Gestel, maar ook de locaties in het centrum van Eindhoven zoals de Stratumsedijk, zullen mogelijk in de spitsuren last hebben van de drukte op de weg. Heeft u een afspraak bij een van deze locaties? Wij raden u aan om tijdig te vertrekken voor de afspraak bij Diagnostiek voor U. Mocht u toch vertraging ondervinden, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Verkeershinder voor chauffeurs en koeriers

Ook is het mogelijk dat de chauffeur of koerier die bij de huisartsenpraktijk materialen ophaalt of bestellingen aflevert, hinder ondervindt van wegopstoppingen en files. In dat geval zal de chauffeur of koerier rechtstreeks telefonisch contact opnemen om dit door te geven. Mocht een route tijdelijk veranderen of een bestelling niet via de chauffeur maar via PostNL afgeleverd worden, dan zal onze relatiemanager dit persoonlijk aan de betreffende huisartsenpraktijk doorgeven.

Uiteraard hopen wij van harte dat de gevolgen van de wegwerkzaamheden mee gaan vallen. We rekenen op uw begrip mocht dat niet zo zijn.