Het Klooster

Het Klooster

Het Klooster

Park 1
5671 GA Nuenen

Plan uw route

Verhuizing locatie voor bloedafname en functieonderzoek Nuenen

Vanaf maandag 18 juli 2022 kunt u voor bloedafname en onderzoek terecht op onze nieuwe locatie:
Diagnostiek voor U Nuenen, Vincent van Goghstraat 141, Nuenen.
Vanaf deze datum is de locatie Het Klooster gesloten.

Ga naar nieuwe locatie Diagnostiek voor U Nuenen

Openingstijden (tot 18 juli 2022)

U vindt hier de algemene openingstijden van deze locatie. De spreekuren voor onderzoek kunnen hiervan afwijken. Wanneer u een afspraak maakt voor een onderzoek, ziet u in het portaal vanzelf de beschikbare tijden voor het betreffende onderzoek.

Maandag 08.00 - 14.15 uur
Dinsdag 08.00 - 14.15 uur
Woensdag 08.00 - 14.15 uur
Donderdag 08.00 - 14.15 uur
Vrijdag 08.00 - 14.15 uur

U vindt ons op de eerste etage. Bij binnenkomst door de hoofdingang, gaat u direct rechtsaf en dan met de lift of trap naar de eerste verdieping.

Inleveren materiaal

U kunt materiaal voor laboratoriumonderzoek (zoals urine of ontlasting) inleveren tijdens de openingstijden van de locatie. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Graag de zakjes deponeren in de daarvoor bestemde box.

Voor enkele onderzoeken, zoals semenanalyse (zaadonderzoek), is het wel nodig om een afspraak te maken voor het inleveren van materiaal. Dit staat het bij het betreffende onderzoek vermeld. U levert het materiaal dan in op onze hoofdlocatie Boschdijk in Eindhoven.

Parkeren

Parkeren is gratis op het parkeerterrein bij de Jumbo, achter Het Klooster (ongeveer 100 meter lopen). In de straat zijn slechts enkele parkeerplekken.

Voor welke onderzoeken kunt u hier terecht?

onderzoek(en)