Actuele coronamaatregelen

Onze locaties zijn open

Ook tijdens de lockdown zijn al onze locaties gewoon open.

Draag een mondkapje

Het is verplicht om op onze locaties een mondkapje te dragen. Ook onze medewerkers die bij u bloedafname of onderzoek doen dragen een mondkapje.

Begeleider is binnen niet toegestaan

Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers, is het helaas niet mogelijk om een begeleider op onze locatie mee naar binnen te nemen. In enkele gevallen maken we een uitzondering, bijvoorbeeld wanneer u minder mobiel of rolstoelafhankelijk bent. Dan vragen wij uw begeleider, nadat deze u binnen heeft gebracht, buiten te wachten. Ook vragen wij uw begeleider een mondkapje te dragen.

Bij de 13 wekenecho, 20 wekenecho en zwangerschapsecho's mag (alleen) uw partner als begeleider aanwezig zijn.

Houd anderhalve meter afstand

De looproutes, wachtruimtes en onderzoekkamers zijn aangepast, zodat iedereen de anderhalvemetermaatregel zo goed mogelijk kan naleven.

Desinfecteer uw handen

We handhaven de algemene hygi├źnemaatregelen en vragen u daarom bij het binnenkomen op onze locaties uw handen te desinfecteren met de alcoholpompjes die in de entreeruimte staan.

Heeft u klachten?

Heeft u COVID-gerelateerde klachten (zoals hoesten of verkoudheid)? Wij willen u dan vragen bij milde klachten eerst een zelftest te doen. Heeft u ernstige klachten die kunnen passen bij COVID (zoals ook koorts erbij) laat dan bij de GGD een neuskeelwat PCR-test doen en wacht uw uitslag af, voordat u naar uw afspraak komt. Bent u positief? Overleg dan eerst met uw arts/behandelaar of uw onderzoek uitgesteld kan worden. Kan dit niet? Maak dan telefonisch een afspraak voor een speciaal spreekuur via 088-21 41 149.

Quarantaine

De huidige quarantaine- en isolatierichtlijnen van het RIVM blijven van kracht. Bent u minder dan 8 dagen geleden positief getest of zit u om andere reden in quarantaine? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak. Wij kijken dan of het mogelijk is u op een apart spreekuur in te plannen.