Actuele coronamaatregelen

Komt u binnenkort naar één van de locaties van Diagnostiek voor U? Dan vragen wij u zich te houden aan de adviezen en richtlijnen zoals het RIVM deze voorschrijft. Zo houden wij onze locaties voor u en onze medewerkers veilig.

Basisregels

Graag vragen wij u zich aan de algemene hygiënemaatregelen te houden:

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  • Hoest of nies in de elleboog
  • Komt u niet naar onze locatie met klachten die passen bij het coronavirus óf laat u eerst testen voordat u naar uw afspraak komt
  • Wij schudden geen handen meer, maar begroeten u met een glimlach!


Mondkapjes

Als u corona gerelateerde klachten heeft of als u het prettiger vindt om een mondkapje te dragen, dan hebben wij deze voor u gratis beschikbaar bij de entree en bij wachtruimtes. Onze zorgverleners dragen bij behandelingen binnen de 1,5 meter afstand een mondkapje.

Bent u positief getest op COVID-19?

Indien u positief getest bent op Covid-19 vragen wij u om eerst met uw arts/behandelaar te overleggen of uw onderzoek uitgesteld kan worden. Kan dit niet? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 088 - 21 41 149.

Quarantaine

Ten aanzien van isolatie- en quarantaine maatregelen blijven de richtlijnen van het RIVM van kracht. Bent u minder dan 5 dagen geleden positief getest of zit u om andere reden in quarantaine/isolatie, geef dit dan aan bij het maken van een afspraak.